Ekonomiassistent sökes för längre uppdrag

Lernia · Ekonomi · 13 nov

Om jobbet

Om företaget

Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent? Vill du arbeta i ett mindre familjeägt företag med stor gemenskap och mycket ansvar? Varmt välkommen med din ansökan!

Här jobbar du i ett trivsamt företag som verkar inom bygg- och järnhandeln. Arbetsplatsen består av ca 15 kollegor, där du och ytterligare en kollega sköter ekonomiarbetet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomiassistent på 50 %, där tyngdpunkten är att arbeta med kund- och leverantörsreskontra. Då företaget har ett stort antal kunder, leverantörer och artiklar ställer tjänsten krav på att du har förmåga att arbeta strukturerat utifrån gällande mallar. För att lyckas krävs att du är noggrann i ditt arbetssätt och trivs med ordning och reda. Vi tror att du har viss produktkännedom inom industri och/eller byggsektorn, exempelvis genom eget intresse eller tidigare arbete.

Som person är du social och trivs i ett mindre företag, där beslutvägarna är korta. Du är prestigelös och känner ett stort ansvar för ditt arbete och företaget i sin helhet.

På sikt finns möjlighet att tjänsten utökas både i innehåll och tjänstgöringsgrad. Du kan då få möjlighet att arbeta med löpande bokföring, fakturering, påminnelser, avstämningar samt skatt- och momsredovisning. Även årsbokslut och årsredovisning kan bli aktuella arbetsuppgifter.

Formell kompetens
  • Utbildning inom ekonomi och redovisning
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • Erfarenhet av affärssystemet Pengvin är meriterande
  • Officepaketet, främst Excel
  • Körkort och tillgång till bil
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning /deltid /Kalmar

Tillträdesdag

Snarast möjligt. Ansök redan idag, då urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Daniel Tinggård, 072-254 00 17

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.