Distriktsäljare

Om jobbet

Då vi både växer och expanderar söker vi nu en

Distriktssäljare till Knauf Insulation

Är du en driven säljare som vill utvecklas på ett dynamiskt och globalt företag, så erbjuder vi en spännande tjänst för dig som vill ta nästa kliv i karriären.

Du kommer att bearbeta och ansvara för distriktet Östergötland,
Södermanland och Kalmar län.

Arbetsuppgifter:

I ditt ansvarsområde ingår att arbeta med försäljning av vårt kompletta produktutbud inom isolering och tjänster till både direkta och indirekta kunder, utveckla och upprätthålla Knauf Insulations marknadsposition i regionen samt söka och identifiera nya affärsmöjligheter hos målgruppen. Du kommer att jobba med innovativa produkter som är under stark tillväxt.

Vi erbjuder:

Du erbjuds ett självständigt och utvecklande arbete i en nyckelposition hos ett företag i stark utveckling och med mycket bra villkor och förmåner. Du kommer att ingå i en säljorganisation med trevliga kollegor där man utgår från hemmet.

Profil:
  • Erfarenhetav försäljning med ett etablerat nätverk inom målgrupperna som främst är byggvaruhus, byggföretag samt entreprenörer.
  • Du har bådeett tekniskt intresse och förmåga
  • Du brinnerför att utveckla och göra affärer i ditt distrikt samtidigt som du är mån om att bygga goda och långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du kommeräven att utbilda våra kunder och stödja med praktiska råd av teknisk karaktär inom isolering.
  • Du är en självgåendeperson med sinne för både struktur och planering i ditt arbete.
  • B-körkort ärett krav.
Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller vill ha mer information om tjänsten vänligen kontakta HR-ansvarig Thomas

Pompe på tel: 0703-35 54 43 eller thomas.pompe@knaufinsulation.com

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligen att bli kontaktade av bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser för denna rekrytering.

Knauf Insulation är en del av Knauf Group, en familjeägd global byggmaterialkoncern. Som en av världens främsta isolerings tillverkare är vi verksamma i över 35 länder och har 40 produktionsanläggningar. Med fler än 5500 anställda är vi specialister på isolerings tillverkning, forskning och utveckling och vi erbjuder avancerade lösningar för energieffektivitet för byggnader i hela världen. Knauf Insulation har varit verksamt i Norden under drygt 7 år och är under kraftig tillväxt.

För mer information om Knauf Insulation vänligen besök hemsidan: www.knaufinsulation.se
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!