CNC-operatör

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en CNC-operatör för uthyrning till vår kund.
Tjänsten innebär att ställa, rigga och finjustera maskiner med fokus på avancerad bearbetning av stål. Produkterna tillverkas i korta serier vilket innebär stor variation i arbetet.
Vi söker dig som har industrierfarenhet, stort tekniskt intresse och långsiktigt vill utvecklas inom CNC-bearbetning. Tidigare erfarenhet av CNC-operatörsarbete är meriterande men inget krav.
Tjänsten förutsätter grundläggande kunskaper i ritningsläsning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och brinner för att göra ett kvalitativt arbete. Du är lättlärd och har stort tålamod. Du trivs med att arbeta självständigt och drivs av att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetstiden är 2-skift.

Varaktighet tillsvidare. Anställningen är inledningsvis som konsult hos Uniflex och sedan finns möjlighet till anställning hos kunden.

Välkommen med din ansökan på Uniflex.se. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta Mattias Milhav på Uniflex, mattias.milhav@uniflex.se.
Jobbfakta
Ort
Nybro
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.