CNC-operatör

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en CNC-operatör med inriktning på svarvning för uthyrning till en av våra kunder.
Tjänsten innebär att sköta och ställa olika maskiner. Materialet som bearbetas är stål, rostfritt, aluminium och plast. Styrsystemet är Fanuc.

Personliga egenskaper

Som person ska du vara flexibel och lättlärd. Tjänsten bygger på att du ska kunna arbeta vid olika maskiner vilket förutsätter att du uppskattar att arbeta med varierande maskiner och uppgifter. Du behöver vara självgående och drivande i arbetet för att få detaljerna klara.

Tjänsten kräver att du arbetat med Fanuc styrsystem tidigare.

Tjänsten är på heltid och dagtid.

B-körkort, tillgång till bil och truckkort med A-behörighet är en förutsättning för tjänsten.

Tillträde omgående. Varaktighet tillsvidare. Det finns goda möjligheter till anställning hos kunden.

Välkommen med din ansökan på Uniflex.se. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.