CNC-operatör

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en CNC-operatör med inriktning svarvning för uthyrning till en av våra kunder.
Tjänsten innebär att ansvara för arbetet vid en maskin och materialet som främst bearbetas är stål. Styrsystem är Fanuc.

Personliga egenskaper

Som person ska du vara flexibel och lättlärd. Du behöver vara självgående och ha lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid viljan att arbeta med denna typ av arbetsuppgifter och att du är ansvarstagande.

Tjänsten kräver att du arbetat med Fanuc styrsystem tidigare.

Arbetstiden är 2-skift.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för tjänsten.

Tillträde omgående. Varaktighet tillsvidare. Det finns goda möjligheter till anställning hos kunden. Placeringsort Mönsterås.

Välkommen med din ansökan på Uniflex.se. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.