Butiksansvarig - Fabriksbutiken

Om jobbet

Du kommer tillsammans med dina medarbetare att arbeta i butiken och ansvara för att vår fabriksbutik alltid ger en positiv kundupplevelse. Du blir vårt ansikte utåt och det är viktigt att du trivs med kundkontakt.

I din roll ingår att våra varor är exponerade på ett snyggt och säljande sätt samt att säkerställa att butiken är inspirerande och välfylld. Schemaläggning, samordning av medarbetares arbetsuppgifter, beställning av varor, prissättning, skyltning och försäljningsuppföljning blir också ditt ansvar.

Vi räknar med att du är initiativrik och självgående. Vår ambitionsnivå är hög och du kommer att hjälpa oss att nå dit vi vill.

Erfarenhet från butiksarbete i detaljhandel fordras. Vi ser gärna att du tidigare har haft butiksansvar eller ansvar inom andra relevanta ansvarsområden.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Provanställning tillämpas.

Är du beredd att satsa med kraft och engagemang kan vi erbjuda ett fartfyllt och stimulerande arbete. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta,

Britta Palmqvist Hugosson, Produktchef, 070-560 80 15

Välkommen med din ansökan till jobb@liljeholmens.se senast 5 december.
Jobbfakta
Ort
Oskarshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Liljeholmens Stearinfabriks AB är Sveriges ledande leverantör av levande ljus med anor från 1839. Vi är idag en del av en svenskägd europeisk ljuskoncern med företag i Sverige, Danmark, Tyskland och Portugal. Koncernens produkter marknadsförs under de välkända varumärkena Liljeholmens och Asp-Holmblad. Huvudkontoret för den svenska verksamheten är beläget i Oskarshamn där även Liljeholmens stearinprodukter tillverkas.


Hitta hit

Oskarshamn Visa på karta

Visa var