Bröllopsbutiken Noelle söker säljare!

NOELLE · Försäljning · 22 okt

Om jobbet

Vill du ha kul på jobbet? Klarar du att erbjuda service utöver det vanliga?

Vi på Noelle träffar dagligen människor som planerar sin största dag, ska på fest eller bara vill klä sig fint. Vi lovar våra kunder en enastående service och en upplevelse som håller i sig även långt efter bröllopet/festen.

Vi söker nu en ny medarbetare till butiken i takt med att vi växer.
Det är viktigt att du gillar att möta, lyssna och hjälpa människor. Att du kan arbeta flexibelt, ta ansvar och kunna hantera en miljö där mycket händer samtidigt är betydande.
Service är utan tvekan det viktigaste för oss på Noelle och vi strävar hela tiden efter för att bli ännu bättre, service är inte bara en del av jobbet, det är ett sätt att förhålla sig och se kreativa lösningar i hela sin vardag.
För att bemöta människor och ge god service behövs inte nödvändigtvis någon utbildning, vi sätter stor vikt vid erfarenhet men också vid personliga egenskaper och hur du jobbar i grupp. Vi jobbar nära varandra så det är viktigt att alla trivs för att kunna ha kul på jobbet.

I jobbet ingår att du hjälper och möter kunder, städar iordning i butiken, lägger beställningar, kassahantering, uppackning av varor, arbete som avser webshoppen mm. I butiken säljs brudklänningar, festklänningar och herrkläder men även alla tänkbara tillbehör. Tjänsten avser en timanställning på cirka 30-50% och enligt Handels kollektivavtal. För rätt person finns troligen chans till större ansvar och större tjänst.

Tror du att du skulle trivas med att vara en del av en fantastisk växande bröllopsbutik mitt på Kaggensgatan? Hör av dig.

Meriterande är om du har tidigare säljerfarenhet, kan utföra enklare sömnad eller kan tala arabiska.

CV, personligt brev och övriga frågor skickas till info@bynoelle.se
Sista ansökningsdag är 2016-09-30. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då urvalsprocessen sker löpande, så ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Mejla eller ring Louice Bertilsson, 0702524538

Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 okt

Om företaget

Noelle är en växande bröllopsbutik mitt i Kalmar centrum. Vi på Noelle älskar att skämma bort dig och få dig att känna dig lite extra vacker. Därför har vi - ett team med designer, stylist och sömmerskor - handplockat ett brett sortiment med de vackraste brudklänningarna, festklänningarna och herrkläderna för att du ska kunna hitta något du absolut älskar. Vår målsättning är att du ska kunna hitta allt du behöver hos oss och att vi bjuder på en upplevelse som sitter i även efter bröllopet. Med designer, stylist, fotograf och sömmerska på plats har vi ett naturligt fokus på helheten. Vi är stolta över att presentera vårt breda utbud av brudklänningar, tärnklänningar och mängder av accessoarer från många kända designers så som Pronovias och Watters. På herrsidan har vi allt från kostymer till frackar och självklart alla nödvändiga - och mindre nödvändiga tillbehör som gör din outfit komplett.


Hitta hit

Kalmar stad Visa på karta

Visa var