Båtbyggare sökes!

Om jobbet

Är du noggrann och tycker om att arbeta praktiskt med händerna? Fascineras du av båtar eller har allmänt ett motorintresse? Sök då tjänsten som båtbyggare idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som båtbyggare kommer du att arbeta med produktion av båtar av handtillverkad kvalitet. Du kommer att arbeta i produktionens första skede, "plasten", där du tillsammans med andra anställda arbetar i team. Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Plasta och bygga upp glasfiberskrovet
 • Lyfta fram och linda in formar
 • Bygga upp glasfiber
 • Sätta dem i vakuumsugnen
Din profil

Vi tror att du som söker uppfyller följande krav:
 • Har lätt att läsa och följa instruktioner
 • Är praktiskt lagd
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Det är dessutom meriterande om du som söker har:
 • Arbetat med glasfiber tidigare
 • Utbildning alt. bakgrund som målare, mekaniker, lackerare eller liknande
 • Travers- och/eller truckkort
 • Intresse för båtar
 • Allmänt motorintresse
Som person ser vi att du är en ödmjuk person, som kan arbete självständigt så väl som i team, då arbetet innefattar båda delar. Du har ett högt kvalitetstänk och är noggrann i ditt arbetssätt. Du är duktig på att hantera stress, vilket du har nytta av då produktionens olika skeden är beroende av varandra. Du är dessutom flexibel och känner stolthet inför ditt utförda arbete.

Villkor

Start: November
Ort: Västervik
Omfattning: Heltid, skift

Vi behandlar ansökningar löpande, så passa på att skicka in din redan idag! Jag ser fram emot att läsa din ansökan.
Jobbfakta
Ort
Västervik
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Hanna Skoglund, 0703-214686

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Företaget arbetar med att producera och bygga båtar. De är ett av Västerviks största bolag och har funnits på marknaden i 50 år. De levererar båtar av högsta kvalitet, är de bästa inom glasfiber och ett väletablerat märke på marknaden. På arbetsplatsen i Västervik kommer du att ingå i ett team på cirka 70 anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Visar du framfötterna finns det stor chans till förlängning och fast anställning.