Är du vår nästa Brand Ambassador i Kalmar?

Om jobbet

Är du student i början av dina studier och gillar att nätverka? Söker du ett meriterande extrajobb där du får chansen att knyta kontakter och hjälpa Young Professionals få jobb? Är du intresserad av marknadsföring och vill bli en del av vårt lokala team i Kalmar? Ta chansen och sök tjänsten som Brand Ambassador idag!

Information om uppdraget

Som Brand Ambassador är ingen arbetsdag den andra lik. Jag träffar nya människor och besöker nya platser för att hjälpa studenter och akademiker att hitta intressanta jobb som passar just dem. Arbetet är enkelt att kombinera med studierna och jag får möjlighet att utveckla min säljförmåga och komma med nya idéer. Dessutom präglas arbetsplatsen av en nytänkande och fartfylld kultur med hög energi och god sammanhållning.

Så här beskriver en av våra Brand Ambassadors hur det är att arbeta hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition? Då kan du vara den vi söker!

I rollen som Brand Ambassador kommer du att arbeta internt på Academic Work och bli en viktig del av vår lokala marknadsavdelning och ambassadörs-team. Du spelar en viktig roll för vårt kontor i arbetet med att sprida vårt varumärke samt vid tillsättning av uppdrag. Tjänsten innebär huvudsakligen att du informerar studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet genom mässor, arbetsmarknadsdagar och andra event.

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga Brand Ambassadors och vår Event Coordinator som ansvarar för alla marknadsaktiviteter i regionen. Tjänsten ger dig möjligheten att lära dig mer om marknadsföring, knyta nya kontakter och samtidigt ha kul på jobbet. Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna Academic Work och får en introduktion i eventmarknadsföring.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst arbeta med att:
 • Medverka vid arbetsmarknadsdagar, monterevent och andra typer av event som Eventkoordinator planerat och bokat in, där du hjälper intresserade studenter att registrera sig i vår databas via CV-kort samt informera om vår verksamhet och lediga jobb.
 • Efter avslutat event sköta administrationen med nyregistreringar av CV-kort.
 • Hålla ögonen öppna för potentiella marknadsinsatser på ditt campus.
 • Affischera och nätverka på den ort där du studerar.
 • Assistera eventkoordinatorn vid föreläsningar som Academic Work anordnar på högskolor och universitet i regionen.
 • Medverka på spontana uppdrag i syfte att snabbt tillsätta uppdrag
Vi söker dig som
 • Studerar vid Linnéuniversitetet och tar examen tidigast 2018.
 • Tycker om att tala inför grupp och nätverka.
 • Talar flytande svenska och engelska då kontakt med kandidater är en mycket viktig del av rollen.
Det är meriterande om du studerar ett program inom ekonomi, IT eller teknik. Det kan också vara meriterande om du har ett stort nätverk på campus alternativt har varit eller är sektions-/kår- eller föreningsaktiv. Arbetslivserfarenhet av service eller försäljning och vana vid att bemöta olika typer av människor på ett professionellt sätt är också meriterande.

Då du kommer att träffa många olika människor och vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du som person är social, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Vidare är du flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel, då det händer att vi får event inbokade med kort framförhållning. Vi ser också att du har ett stort engagemang och är ansvarstagande och vi hoppas du kan bidra med nya idéer kring hur vi kan nå vår målgrupp.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Ca 10-15 timmar per månad, men det kan variera mycket från månad till månad
 • Lön: Timlön
 • Placering: Runt om i hela Kalmar
 • Kontaktuppgifter: Anna Svedén, Talent Acquisition Manager
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [talentacquisitionlin@academicwork.se](mailto: talentacquisitionlin@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På https://www.academicwork.se/jobba-hos-oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!