Administratör/kundmottagare till Be-Ge Lastbilar Oskarshamn

Om jobbet

Administratör/kundmottagare:

Du har dokumenterad erfarenhet från administrativa uppgifter. God datorvana är nödvändigt. Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande är meriterande. I arbetet ingår fakturering, stödja servicemarknadssäljare, kundmottagning, planering samt andra administrativa uppgifter. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför dina uppdrag på ett professionellt sätt med hög kvalitet.

Du som söker tjänsten har minst B-körkort, C, D och E är meriterande men inget krav.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Erfarenhet från branschen eller annan serviceinriktad bransch är meriterande. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtinriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänsten kontakta Servicemarknadschef Mathias Hansson
0491-761506. Ansökan med personligt brev och CV skickas till mathias.hansson@bil.be-ge.se
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Be-Ge Lastbilar AB är återförsäljare av Scania sedan 1941 och är marknadsledare i vårt område. Vi finns i Oskarshamn, Hultsfred och Vetlanda.
Våra serviceverkstäder är kompletta och kan serva allt inom vårt segment.

Be-Ge Lastbilar ingår i Be-Ge Koncernen som är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet i Sverige, Danmark, England och Litauen. Gruppens totala omsättning uppgår till cirka 800 mkr. Antalet anställda inom koncernen är cirka 500 personer varav cirka 350 i Sverige.


Hitta hit

Oskarshamn Visa på karta

Visa var