Iris Hadar söker en pedagog!

Academic Work · Utbildning · 17 jan

Om jobbet

Brinner du för att hjälpa andra människor i form av pedagogiskt stöd? Har du dessutom en pedagogisk utbildning och kunskap inom funktionsnedsättningar? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Iris Hadars räkning dig som vill arbeta som pedagogiskt stöd.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Iris Hadars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Iris Hadar. Iris Hadars intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som pedagogiskt stöd kommer du arbeta i uppdraget Flexibla Anspassningsmoduler (FAM). Uppdraget går ut på att tillgängliggöra arbetsmarknadsutbildningar och arbetsplatser för arbetssökande som på grund av funktionsnedsättning har särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser.

Du kommer till exempel att:
 • Hjälpa deltagarna i sin yrkesutbildning
 • Fungera som stöd mot utbildningssamordnarens yrkeslärare
 • Dokumentera och sköta övrig administration kopplad till uppdraget
Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Har en utbildning och erfarenhet inom pedagogik
 • Har kunskap om funktionsnedsättningar både generell och specifik
 • Har körkort B då resor igår i tjänsten
Det är meriterande om du....
 • Har dokumentationsvana
 • Erfarenhet av kognitiva hjälpmedel
 • Har erfarenhet och kunskap om att bedöma vilket stöd som behövs för att kompensera funktionsnedsättningen
 • Har egen bil
Som person är du självgående och flexibel, med god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har även du en fallenhet för att skapa och upprätthålla relationer samt har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Övertårneå (Det finns eventuellt även möjlighet för placering i Kalix)
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kalix
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Iris Hadar är ett företag som utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets-eller studiesituation. De är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar exempelvis AD/HD. Idag finns Iris Hadar på ett fyrtiotal orter runt om i landet.