Larmtekniker

Om jobbet

Säkerhetsbranschen är idag inne i en mycket expansiv period med en snabb utvecklingstakt både gällande teknik och marknadens efterfrågan.

Vi behöver nu anställa en Larmtekniker, gärna med god erfarenhet från installations- och servicearbeten inom larm-, tele- och säkerhetssystem.

Tjänsten innebär att självständigt utföra installation, driftsättning, service och dokumentation av säkerhetsanläggningar. Produktportföljen består av allt ifrån inbrottslarm, passagesystem, CCTV, utrymningslarm till trygghetslarm för äldre- och handikappomsorgen.

Du som söker tjänsten har en fullgjord el-utbildning på gymnasienivå i grunden samt ett stort intresse för modern teknik och har lätt för att sätta dig in i nya produkter och dess funktion. Du skall kunna hitta möjligheter till intressanta tekniska lösningar som uppfyller kunders krav på funktion och kvalitet.

Det är en stor fördel om du har dokumenterad erfarenhet av installations- och servicearbeten inom säkerhetssystem samt även i kombination med projektering och dokumentation (teleregistrering). Vi förutsätter att du har goda datorkunskaper och kunskap inom konventionella samt nätverksuppbyggda säkerhetssystem (TCP/IP). Datorn blir ett av dina verktyg i det vardagliga arbetet.

Som tekniker blir du även ett av företagets ansikten utåt med daglig kontakt med våra kunder, vilket kräver att du är engagerad, serviceinriktad och besitter en god social kompetens, samt en allmänt positiv attityd. Förmågan att planera och leda sitt eget och i förekommande fall medarbetares/underentreprenörers arbete, är också en avgörande faktor för att lyckas med arbetsuppgifterna. Du skall kunna uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Du bör även ha goda kunskaper i engelska.

Som medarbetare hos oss har du mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Dina möjligheter till utveckling begränsas egentligen bara av din egen vilja och förmåga att engagera dig i verksamheten. Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda dig ett fritt, flexibelt och varierande arbete där du har möjlighet att till stor del själv planera din arbetsdag.

Innan anställning kan ske behöver vi ditt utdrag ur belastningsregistret. Vi tillhandahåller beställningsblankett för detta.

B körkort fordras.

Kontaktperson: Per Henriksson 070-690 91 48
Jobbfakta
Ort
Kalix
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

FASÄK Larm & Tele AB, har sedan starten 1989 aktivt bearbetat säkerhetsmarknaden i Norrbotten. Vi är ett lokalt företag med lång erfarenhet från larm- och säkerhetsbranschen.
Vårt geografiska arbetsfält sträcker sig främst inom Norrbottens län med Kalix som huvudort.