Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Fälttekniker – Ta steget mot spännande IT-utmaningar!

Publiceringsdatum
06 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning
Vill du vara en del av ett dynamiskt team som möter tekniska utmaningar head-on?

Vi söker efter dig som brinner för IT och service som vill ansluta dig till deras växande team av fälttekniker. Som fälttekniker kommer du att vara nyckeln till att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen inom en rad olika IT-segment.

Fältservice är ryggraden i vår verksamhet och innebär daglig support inom en mängd olika områden, inklusive PC, print, Retail, nätverk, montering och service (ej programmering), Digital Signage, och diverse IT-relaterade produkter Du kommer att vara baserad på vårt servicekontor och delta i morgonmöten för att diskutera dagens uppdrag och få stöd från ditt team.

Som fälttekniker kommer du ha ett varierande och ansvarsfullt arbete, som sträcker sig från enskilda serviceuppdrag till grupparbete hos större kunder. Med bil tillhandahållen av företaget kommer du att resa till våra kunders platser och lösa problem direkt på plats.


Kvalifikationer
Du som söker ska ha högskoleutbildning inom IT (exempelvis högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och ha minst 1 års arbetslivserfarenhet inom liknande arbete.
Alternativt ha gymnasieutbildning eller likvärdig kunskap samt 2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

Kompetenskrav:

- Utbildning eller erfarenhet av liknande tjänst.
- Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk samt informationssäkerhet.
- God kommunikativ förmåga.
- Erfarenhet av arbete med kundsupport och problemlösning.
- Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
- B-körkort


Välkommen med din ansökan redan idag!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.