Yrkeslärare till Barn- och fritidsprogrammet Brinellgymnasiet

Om jobbet

Din uppgift blir att utbilda elever på barn- och fritidsprogrammet. Arbetet innebär mentorskap i klass, undervisning i pedagogik, socialt arbete, specialpedagogik och liknande kurser. Du kommer att ingå i Barn- och fritidsprogrammets arbetslag och kommer att utveckla utbildning tillsammans med övriga lärare. Vi kan erbjuda dig: - Ett självständigt och omväxlande arbete - En arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater - Utmaningen att vara med och utveckla utbildningen inför för framtiden

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad yrkeslärare med specialpedagog- eller socialpedagogsexamen. Du ska gärna ha erfarenhet av undervisning på gymnasiet i programgemensamma kurser för BF-programmet. Som person är du kommunikativ och har bra förmåga att arbeta tillsammans med andra. Du har en god självkännedom och är trygg i din yrkesroll. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Brinellgymnasiet är en kommunal gymnasieskola med ca 1200 elever och mer än 200 anställda. Hit kommer varje dag elever från flera kommuner på det småländska höglandet för att förverkliga sina ambitioner. Skolan har utbildningar inom många olika områden och eleverna når bra resultat.