Windowstekniker till statlig myndighet

Poolia IT · Data & IT · 7 dec

Om jobbet

Vi söker en windowstekniker till en statlig myndighet i centrala Jönköping. Uppdraget är på konsultbasis under fem månader med möjlighet till förlängning. Uppdraget startar den 1 februari 2017. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har flera års erfarenhet utav andra och tredje linjens supportarbete samt har goda kunskaper inom Windows produktområden för klient och server. Vidare har du god kunskap och erfarenhet av:
  • Windows 7/ Windows 10
  • MS Office 2010/MS Office 365-2016 produkter
  • Internet Explorer 11
  • Active Directory
  • Utskriftshantering -installation och felsökning i follow me print lösningar
  • Windows Server 2012 R2/Windows Server 2016
Du bör ha lätt för att samarbeta och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Som person är du stresstålig, strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Vidare har du god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl muntligt och skriftligt.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.