Webbutvecklare till Digilär

Academic Work · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Digilär.se var först i Sverige med att lansera ett komplett koncept för webbaserade digitala läromedel. Nu behöver de stärka sitt utvecklingsteam med ytterligare webbutvecklare för att ta sin plattform till nästa nivå.

Det ger dig chansen att få vara med i den digitala revolutionen av läromedel i Sverige!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Digilärs räkning en webbutvecklare med fokus antingen mot back-end eller front-end alternativt en kombination.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Digilär önskar att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Digilär.

Arbetsuppgifter

På Digilärs kontor i Vaggeryd jobbar de dagligen med utvecklingen av deras webbaserade läromedel och dess funktionalitet. Du kommer ingå i ett mindre utvecklingsteam med 5 andra personer där målet är att bygga nästa generations plattform för digitala läromedel, komplett med funktioner för samarbete och kommunikation. Digilär erbjuder dig som utvecklare möjligheten att styra över din arbetsvardag och påverka hur den ska se ut. Alla anställda på Digilär uppmuntras att bidra i den kreativa processen och påverka slutresultatet och du kommer relativt snabbt se resultat av dina lösningar och idéer.

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för webbutveckling och har något eller några projekt att visa upp. Utbildning är givetvis meriterande med det viktigaste här är att du är en passionerad webbutvecklare med yrkesstolthet.

Vi söker dig som har:
 • Erfarenhet och stort intresse för att bygga moderna webbapplikationer
 • Ett öppet sinne, fokus på lösningar och en vilja att lära dig nya tekniker
 • Jobbat med något frontend/backend-ramverk t.ex. Ember, Angular, React.js eller node.js
 • Kunskap om att utforma och använda API:er
Det är meriterande om du har:
 • Relevant utbildning
 • Kunskap och erfarenhet av apputveckling för iOS eller Android OS
 • Konfigurering och optimering av Linux-baserade webbservrar
 • Varit aktiv inom open source community
Som person är du kreativ och lösningsfokuserad. Du är öppensinnad och driver dina processer framåt med en vilja att utvecklas och att arbeta med nya tekniker.

Övrig information
 • Placering: Vaggeryd
 • Kontaktuppgifter: Rickard Jonsson 013 4709635
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [rickard.jonsson@academicwork.se](mailto: rickard.jonsson @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Vaggeryd
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

2011 var Digilär.se först i Sverige med att lansera ett komplett koncept för webbaserade digitala läromedel - som helt och hållet kunde ersätta den tryckta boken. Deras produkter ses sedan dess av många som de mest innovativa i branschen. Med 75 000 användare är de idag ett av Sveriges största företag inom digitala läromedel och har inom kort en komplett uppsättning läromedel för åk 7-9 på grundskolan samt de flesta stora ämnen på gymnasiet. I företaget finns 17 anställda som arbetar med läromedel, webbutveckling och försäljning. Utöver detta har de även engagerat ett fyrtiotal författare.

Webbutvecklingen sker på huvudkontoret i Vaggeryd, ca: 3 mil söder om Jönköping.