Vill du bli vår nästa specialist?

Om jobbet

Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjär, framgångsrik och stark organisation.

Du har ett brinnande intresse för fordon och teknik och vill arbeta i en omväxlande roll som fordonsmekaniker med inriktning på buss. Du gillar utmaningar, är en problemlösare och har god känsla för kvalité. Vidare tror vi också att du är en effektiv och kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gemenskap.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i vår toppmoderna serviceanläggning i Värnamo. Det senaste inom fordonstekniken och möjligheten att arbeta med de främsta märkena vad det gäller teknisk utveckling. Vi satsar löpande på utbildning och kompetensutveckling, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt, växande och nysatsande företag.

Vi blir extra glada om du har tidigare erfarenhet av fordonstekniskt arbete med Scania, god kunskap om fordonselektronik och fordonsdata, men det är inget krav.

Är du en person med känsla för kvalité, noggrannhet och som alltid har kunden i centrum? Då kan du vara vår nästa bussmekaniker.

Meriterande
Erfarenhet av arbete med fordonsel samt felsökning digitalt. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är också meriterande. Busskörkort är en fördel, samt behörighet för AC-arbeten och brandsläckarsystem i motorrum, men inget krav.

Löpande urval.
Du är välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, dock senast den 31 december.

Frågor besvaras av:
Verkstadschef Jonas Claesson, tel. nr: 0370-205 37,
e-post: jonas.claesson@svenstigs.se

Sektorchef Robert Ljungskog, tel. nr: 0370-205 30,
e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se.

Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare heltid
Lön/förmåner: Fast månadslön enligt kollektivavtal

Ansökan skickas till:
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till sektorchef Robert Ljungskog på e-post: robert.ljungskog@svenstigs.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Jonas Claesson, 0370-205 37

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Svenstigs Bil AB är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Skoda och Scania och finns representerat i Värnamo, Gislaved och Smålandsstenar. Bolaget omsätter ca 430 Msek och har 100 medarbetare varav 30 arbetar inom Scania-verksamheten. Vid vår Scania-anläggning i Värnamo finns försäljning och service av lastbilar och släp samt en specialiserad bussverkstad. I Smålandsstenar har vi en service-anläggning. Läs mer om oss här. (http://svenstigs.se/om-svenstigs/var-verksamhet/)