Vianor i Jönköping söker LV däckmontör

Om jobbet

Vi söker nu en LV däckmontör till vår verkstad i Jönköping. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet. Vill du vara en del av vår växande kedja och landets bekvämaste one-stop-shop inom bil- och däckservice?

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på en fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Vi har även ett rullande jourschema. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av däckservice till tunga fordon, men du får räkna med att vara behjälplig i allt arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad. Under högsäsong kommer du att ta hand om våra kunders fordon och skifta, montera och balansera sommar- och vinterhjul.

Kvalifikationer
Då tjänsten i huvudsak berör tunga fordon söker vi dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul på tyngre fordon. Vi söker dig som är serviceinriktad, har lätt att samarbeta och viljan att utvecklas. Har du erfarenhet av bilservice på hobby- eller utbildningsnivå är det meriterande, så som C-körkort. B-körkort är ett krav.

Ansökan
Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till:

Platschef Mathias Svensson
Tel: 010-475 54 04
E-post: mathias.svensson@vianor.com

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med närmare 1400 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån våra fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i vår bransch och erbjuder delar av vår service året om, dygnet runt. Vi ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.