Vi söker produktionsmedarbetare till Husqvarna AB!

Om jobbet

Är du flink i fingrarna och tycker om att jobba under högt tempo? Se hit! Vi har jobbet för dig! Adecco söker ett större antal duktiga montörer, packare, truckförare samt svetsare med start vecka 48.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som montör på Husqvarna jobbar du i team vid en produktionsline, där varje person har ansvar för sitt arbetsmoment. Du jobbar mot tydligt uppsatta tidsmål, där du behöver vara flink i fingrarna och kan hantera en produktionslina som är tidsstyrd. Viss montering kräver att du kan läsa instruktioner för att få din produkt monterad.

Som truckförare arbetar du med logistik till och från produktionen samt med lager. Truckerfarenhet på 1 år är ett krav liksom truckkort A, B samt D.

Som packare så hanterar du färdiga produkter som skall paketeras och godset kan vara både otympligt och tungt vilket ställer stora krav på din fysiska kapacitet.

Som svetsare är du en viktig kugge i kvalitetsarbetet där du själv hanterar MIG/MAG samt har kunskaperna om robotsvetsning med ABB maskiner.

Vem trivs här?
Är du en pigg och arbetsvillig person som tycker om att jobba under högt tempo är detta något för dig. Vi tror att du trivs att arbeta mot uppsatta mål under tempo, samtidigt som du har ett högt kvalitetstänk. Har du tidigare erfarenhet från industriarbete är detta ett stort plus. Har du dessutom jobbat med liknande arbetsuppgifter kommer du att klara arbetet galant. Du är en person som drivs av att passa tider och gärna kommer med förbättringsförslag.

I övrigt tror vi att du är en noggrann och ansvarstagande person, och att du med din positiva inställning alltid är mån om att göra ditt bästa på jobbet.

För att vara aktuell för dessa tjänster måste din ansökan innehålla CV, betyg/intyg, 2st referenser som vi kommer kontakta samt ett foto på dig själv. Eventuella tester som skickas ut till dig via mail måste besvaras för att gå vidare i processen.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Anställningsformen är visstidsanställning på 6 månader.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Frida Grandt 036-351036 eller Ted Christensson 036-351043.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
20
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Kontakt

Ring Frida Grandt, 036-351036

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.