Vi söker en SharePoint analytiker till Attends i Aneby

Om jobbet

Vi söker en SharePoint analytiker till Attends i Aneby. Företaget erbjuder arbete i en internationell miljö där du får varierande och utmanande arbetsuppgifter. Urval kommer att ske löpande så tveka inte, ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta med projektledning, samordning och support. Ditt huvudsakliga fokusområde är SharePoint men du kommer även att arbeta i andra system. Du ansvarar för att planera och samordna projekt relaterade till SharePoint och driver arbetet med att införa systemet och anpassa strukturen för företaget. Det innebär bland annat att du arbetar med att samordna migrationen med den övriga europeiska verksamheten, optimera processer och att ta fram en SharePoint-struktur som fungerar för hela den europeiska organisationen. Du samordnar utveckling och stöd med företagets interna och externa resurser. Din roll blir som en projektledare där du agerar som en länk mellan användaren och utvecklingsteamet där du är den som har kontakt med perosner som sköter IT strukturen och dokumenthantering.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med MS Sharepoint och andra MS verktyg. Du har en högskoleutbildning inom informationsteknik eller likvärdig utbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med off-shore utveckling. Du har mycket god förmåga och erfarenhet av att samordna och leda projekt, därmed även förmåga att förstå, fånga och dokumentera affärsbehov. Arbetet kräver god kommunikationsförmåga i engelska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter drivkraft och ansvarstagande, samt att du är lösningsorienterad. Vidare är du en duktig relationsbyggare och har ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Har du även tidigare arbetat med CMS och dokumentation för ISO-certifierade organisationer samt behärskar tyska eller spanska ser vi det som meriterande för tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

www.attends.com