Verktygsarbetare

Om jobbet

Vi söker nu en engagerad VERKTYGSARBETARE som ska arbeta med vårt verktygsunderhåll.

Arbetsuppgifter:

Som verktygsarbetare kommer du arbeta med förebyggande underhåll och reparation av pressverktyg samt övrigt förekommande plåtbearbetningsverktyg. Förekommer även arbetsuppgifter som provkörningar, ändringar och kompletteringar i både nyinköpta och befintliga verktyg.

Din profil:

Vi söker dig med avklarad gymnasieutbildning inom verkstad/teknik samt med tidigare erfarenhet av verktygsarbete.

Du är ordningsam, arbetsvillig, driven samt har förmåga att ta ansvar för ditt arbete. Du ska ha erfarenhet av mätteknik och ritningsläsning samt vara en problemlösare.

Erfarenhet av plåtbearbetningsbranschen är meriterande. Du förväntas ha en positiv och serviceinriktad attityd då du kommer att ha kontakt med kollegor och leverantörer vilket kräver att du är en social person.

Du ska vara prestigelös och kunna hjälpa till i andra delar av företaget vid behov. Längden på din arbetslivserfarenhet är inte avgörande utan det är ditt driv att utvecklas som avgör. krav är att du skriver, talar och läser svenska obehindrat.

Sista ansökningsdatum är 2017-01-01 men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Låter detta intressant är du välkommen att maila in din CV och personligt brev till nichlas.blomquist@borspress.se.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Nichlas Blomquist Tel:0370 - 65 88 94

Mobil:070 622 81 00
Varaktighet

Tillsvidareanställning

Tillträde

Omgående

Arbetstid/Varaktighet

Heltid, Varierande arbetstider.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Nichlas Blomquist, 070 622 81 00

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Bors Press AB
är ett kvalitetsmedvetet företag i plåtindustrin med hög servicenivå.

Vårt mål är att ligga i framkant och tillfredsställa kunderna genom att alltid stå till tjänst med att tillverka produkter enligt deras krav och förväntningar.
Ledord i vårt arbete är att leverera rätt produkter med rätt antal i rätt tid med absolut bästa kvalitén. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 vilket gör att företaget vill ligga i framkant när det gäller både kvalité och miljöarbetet. Eftersom Bors Press älskar plåt och är i ständig utveckling söks alltid nya utmaningar där vår kompetens och kunskap kan visas.


Hitta hit

Visa var