Verkstadsarbetare

Om jobbet

Vi söker en noggrann och teknisk verkstadsarbetare. Tjänsten innebär diverse produktionsarbete såsom montering samt arbete vid lackering och pressavdelning.
Välkommen med din skriftliga ansökan till info@lalmek.se.
Jobbfakta
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Lalmek Hydraulics startade verksamheten på 70-talet och har sedan dess varit en innovativ kraft inom industriell hydraulik och mekanik.

Verksamheten är koncentrerad till anläggningen i Ölmstad mitt emellan Gränna och Jönköping. Vårt geografiska läge gör att vi inom 3 timmar når 80% av Sveriges befolkning, från Malmö i Söder till Göteborg i väster och Stockholm i Norr.

Vi jobbar integrerat och prestigelöst med kunderna för att träffsäkert skapa effektiva och driftsäkra lösningar. Lalmek Hydraulics är ett företag som värnar om goda och långsiktiga relationer med våra anställda, våra affärspartners och vår omgivning. Etik, affärsmoral och omtanke om miljön är värden som alltid stått högt upp på företagets agenda.

På Lalmek Hydraulics finns det både egenutvecklade och inköpta komponenter som enkelt integreras i kundunika system. Vår servicegrad är unik i branschen tack vare vårt stora lager. Vi erbjuder korta ledtider och snabba leveranser av hydraulik.

Med oss växlar du fullt ut hydraulikens kraft och möjligheter.


Hitta hit

Jönköping stad Visa på karta

Visa var