Verksamhetskonsult till EVRY i Jönköping

EVRY · Teknik & Ingenjör · 14 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer till en början att gå bredvid dina erfarna kollegor samtidigt som du får egna uppdrag att arbeta med. Fokus kommer att vara på förvaltningsfrågor som du arbetar med tillsammans med din handledare samt sambesök ute hos kunder.

Fokus i tjänsten kommer att vara på förvaltning och du kommer även att vara delaktig i implementationer allt eftersom, du kommer med tiden att bli ansvarig för olika delområden. Här får du stor möjlighet att planera och styra dina dagar samt möjligheten att arbeta med spännande uppdrag! Enklare programmering, rent uppsättningsmässigt kan även förekomma i tjänsten därför ser vi det som positivt om du har ett grundläggande tekniskt intresse.

EVRYs ERP-erbjudande bygger främst på Microsofts väl beprövade och spridda affärssystem Dynamics AX och Dynamics NAV. Dynamics AX är valet för de medelstora och större företagen/organisationerna, Dynamics NAV för de mindre och medelstora. EVRY har genom åren utvecklat ett koncept med väl integrerade kompletterande tjänster och standardprodukter för att tillgodose företagets totala behov av verksamhetsstöd, integration och drift. Allt för att ge kunden ett så effektivt verksamhetsstöd som möjligt, lätt att underhålla, förändra och utveckla. Läs mer här: https://www.evry.com/sv/branscher-och-it-tjanster/it-tjanster/applikationstjanster-och-losningar/erp/ .

Din profil
  • Ett eller flera års erfarenhet av arbete i operativ verksamhet kopplat mot affärssystem, gärna mot Dynamics AX och/-eller Dynamics NAV.
  • Lägst KY/YH utbildning med inriktning mot produktionsstyrning, MPS, logistik
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande
  • Brinner för BI
  • Arbetat med datamodellering i samråd med kunder
  • Erfarenhet av CRM-processen, vana att arbeta i CRM system
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som brinner för verksamhetsutveckling. Du är en social och kommunikativ person som inte är rädd att ta för dig och visa framfötterna. Vidare är du en kundfokuserad person som vill lära dig nya saker och du tycker om att vara ute och träffa kunder.
Vill du vara med på en spännande resa där du får hjälpa till att bygga upp och utveckla branschlösningar och erbjudanden för kunder? Är du redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt gäng med mycket kompetens och kunskap inom området? Då har vi tjänsten för dig!

Villkor

Start: Januari- februari
Omfattning: Heltid, dagtid. Dagsresor inom Jönköpings län ingår.
Lön: enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Ring Gorjana Dubovina, 0704 44 97 84

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.