Utvecklare med verksamhetsintresse till EVRY i Jönköping

EVRY · Data & IT · 14 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare i den här gruppen kommer du vara med om en spännande resa där man just nu bygger upp verksamheten, du kommer att följa med befintliga konsulter ut till kunder för att lära dig mer om dem och det ligger ett ansvar på dig som utvecklare att utbilda dig, lyssna in och lära till en början för att sedan kunna komma med förslag på lösningar ute hos kunder. Nedan följer exempel på arbetsuppgifter som förekommer i tjänsten:
  • Förvaltning av befintliga kunder
  • Stötta verksamhetsutvecklare i deras arbete
  • Ny implementationer
  • Bygga lösningar, göra anpassningar och integrationer
  • Förbättringsarbete på plats hos kund gällande både enklare utveckling samt leverans av gjorda anpassningar
EVRYs ERP-erbjudande bygger främst på Microsofts väl beprövade och spridda affärssystem Dynamics AX och Dynamics NAV. Dynamics AX är valet för de medelstora och större företagen/organisationerna, Dynamics NAV för de mindre och medelstora. EVRY har genom åren utvecklat ett koncept med väl integrerade kompletterande tjänster och standardprodukter för att tillgodose företagets totala behov av verksamhetsstöd, integration och drift. Allt för att ge kunden ett så effektivt verksamhetsstöd som möjligt, lätt att underhålla, förändra och utveckla. Läs mer här: https://www.evry.com/sv/branscher-och-it-tjanster/it-tjanster/applikationstjanster-och-losningar/erp/ .

Din profil
  • Lägst KY/YH utbildning mot programmering alternativt erfarenhet av programmering inom någon verksamhet.
  • Intresse för att fördjupa dig inom programmering kopplat till affärssystem
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Logistik och verksamhetsförståelse
  • Kunskap/kompetens kring C/AL
Du är en kommunikativ person med ett stort kundfokus, du är bra på att komma på nya lösningar och du beskriver dig själv som konsultmässig. Du är även en person som vågar ta för dig i olika sammanhang samtidigt som du har ett stort tålamod och teknikintresse.

Villkor

Start: januari-februari
Omfattning: heltid, dagtid.
Lön: enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Gorjana Dubovina, 0704 44 97 84

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.