Utvecklare

Om jobbet

EVRY växer och söker nu systemutvecklare och webbutvecklare som vill sitta i vårt häftiga kontor med Munksjön som närmaste granne. Har du stort teknikintresse och programmeringskunskaper, är kundfokuserad och driven så är du den vi letar efter! Vi jobbar med den senaste tekniken och har många spännande uppdrag som ger dig chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll.

Om Evry
EVRY är ett ledande It-företag på den nordiska marknaden. Vi gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från över 50 orter i Norden. EVRY gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. På så sätt skapas affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. EVRY kombinerar en lång branscherfarenhet, ett flexibelt förhållningssätt och internationell kapacitet med en stark lokal närvaro.
EVRY vänder sig särskilt till företag med krav på snabb affärsutveckling där behovet av helhetssyn på management-, verksamhets- och IT-kunnande är stort. Kompetensen är gedigen och konsulterna samlade i team med inriktning mot affärssystem, informationsteknik och systemutveckling, managementorienterade tjänster samt logistik.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare på EVRY kommer du jobba i ett drivet utvecklingsteam som brinner för att hitta smarta och enkla lösningar på komplexa problem. Du kommer få arbeta med flera olika webbplattformar och kvalificerade, kundanpassade webblösningar främst med inriktning mot portaler, e-handel och mobila lösningar. Kompetensutveckling i form av utbildningar och konferenser är en självklarhet då vi vill att alla våra medarbetare är uppdaterade på de senaste teknologierna.

Din kompetens
Du har flera års erfarenhet av systemutveckling och/eller webbutveckling. Som systemutvecklare har du gedigen erfarenhet av objektorienterad systemutveckling och IT-arkitektur med huvudfokus på Microsoftteknologier - Visual Studio samt SQL Server. Som webbutvecklare har du mer fokus på HTML, klientprogrammering och UX. Erfarenhet av utveckling i mobila plattformar, iOS och Android, är alltid en stor fördel. Vidare ser vi gärna att du har vana av att arbeta agilt.

Du har kunskap inom:
  • .Net C#
  • ASP.Net
  • HTML5
  • JavaScript
  • CSS
  • jQuery
  • Objektorienterad design
Din personlighet
Som person är du självständig, initiativrik och kan enkelt driva dina projekt framåt. Du är en äkta problemlösare som är innovativ och nyfiken med en stark vilja att hitta nya och bättre lösningar. Du utstrålar positiv energi, gillar att bolla idéer med teamet och samarbete är något du strävar efter. Lyhördhet och ödmjukhet är andra egenskaper som är viktiga.

Ansökan
Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Mejla Rickard Nilsson

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.