Utesäljare Jönköping

onninen · Försäljning · 30 okt

Om jobbet

Onninen söker en ambitiös Utesäljare VVS som drivs av resultat till Jönköping.

Om du är en person som gillar att göra affärer och knyta kontakter är detta ett jobb för dig. Som Utesäljare ansvarar du för att utveckla försäljning gentemot nya och gamla kunder. Du har eget budget och resultatansvar. Du har möjlighet att vara med och utveckla Jönköping med omnejd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Bearbeta nya och gamla kunder genom främst kundbesök
  • Självständigt planera och upprätta handlingsplaner för kundbesök och andra kundaktiviteter.
  • Budget och resultatansvar för ditt område och team
  • Göra offerter, komma till affärsavlut, upprätta kundavtal och följa upp.
  • Lämna underlag till innesälj för order.
  • Ständigt jobba med och utveckla "leads" och "prospects".
  • Resor i tjänsten ingår. Som utesäljare ska du prioritera din tid hos kund.
Du rapporterar till Försäljningschef Väst

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom produktområdet VVS och har en mycket god branschkännedom. Du ska ha goda kunskaper inom Office. Meriterande är arbete inom sälj, kunskap om kyla samt erfarenhet från SAP affärssystem. Onninen är ett internationellt företag där koncernspråket är engelska så goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

För att trivas som Utesäljare är det viktigt att du är en ambitiös och resultatinriktad person som gillar att göra intryck och skapa kontakter. Du är bra på att presentera produkter och tjänster och har lätt att få med dig andra. Vidare ska du vara driven, arbeta med energi och vara bra på att läsa av andras reaktioner.

För oss på Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 30/10-16. Ansöker gör du via hemsidan www.onninen.se . Urval sker löpande.

Vi undanber vänligen erbjudanden om annonserings och rekryterings hjälp i samband med denna rekrytering.


Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Pär Dalevik, 070-568 04 43

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Onninen erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer, industrin, offentliga organisationer och återförsäljare av tekniska produkter samt leverantörer. Vi är ett finskt bolag och har funnits i branschen sedan 1913. Onninen har totalt 3 200 medarbetare i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum. Vår pro forma omsättning 2015 var cirka 1,5 miljarder euro. Onninen Oy är en del av Kesko-koncernen. www.onninen.com

Våra värderingar är grunden för all verksamhet inom Onninen och ska genomsyra såväl aktivt ledarskap som aktivt medarbetarskap. Onninen erbjuder professionell utveckling och många interna karriärsmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och främjar friskvård och en balans mellan arbete, privat och famileliv.