Två Supply Chain Management studenter sökes för administrativt jobb!

Om jobbet

Information om uppdraget

Studerar du logistik och ledning eller Supply Chain Management? Vill du jobba på ett av Sveriges mest attraktiva företag som är beläget på Torsvik? Då kan vi ha den rätta tjänsten för dig!
Vi söker nu dig som vill jobba extra som administratör på ett
Du kommer huvudsakligen att jobba administrativt med planering av ordrar och driftflöden i lagermiljö. Du som söker har möjlighet att arbeta ca 15 timmar per vecka. Arbetstiderna är förlagda mellan 05:15 - 23:00 vardagar samt 7-17 lördagar och söndagar. Som person ser vi att du är flexiblel och har inte några problem med att arbeta under varierande arbetstider. Vi ser långsiktigt på din anställning och att du kan jobba ca 15 h per vecka.

Uppdraget innebär att du blir anställd som konsult av oss på StudentConsulting men arbetet sker ute hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är ansvarstagande, noggrann och engagerad som person. Du har förståelse för drift inom lagerverksamhet. Då jobbet innebär kontakt med leverantörer i andra länder är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och är initiativtagande. Tjänsten kräver även att du har god datavana
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!