Truckförare till Torsvik för omgående uppdrag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en ansvarstagande person som trivs att jobba i en fartfylld miljö där fokus på kund står i centrum? Då kan vi ha tjänsten för dig! Just nu söker vi ett flertal orderplockare till vår kund på Torsvik.
Just nu söker vi ett flertal truckförare till vår kund på Torsvik där fokus kommer att ligga på Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Arbetsuppgifterna är orderplock med framförallt plocktruck. Arbetstiderna är förlagda till tvåskift och tiderna är kl.05:30-14:00 samt 14:00-23:00 varannan vecka.

Uppdraget innebär att du blir anställd av StudentConsulting, men jobbar hos kund på Torsvik.

Kunskaper för uppdraget

För detta uppdrag söker vi dig som är effektiv och drivs av att jobba mot tydliga mål och resultat och detta med stor entusiasm!

Du har en positiv inställning, är framåt och driftig och vill få in en fot på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du är en person som trivs att jobba i team och ta eget ansvar.

Tunga lyft förekommer vilket sätter krav på att du har god fysik. Då arbetsplatsen är förlagd på Torsvik är önskvärt att du har körkort samt tillgång till bil men detta är inget krav. Merieterande är om du har truckkort A+B samt erfarenhet av truckkörning, men detta är inget krav då StudentConsulting kan erbjuda truckutbildning mot en kostnad.

Vi jobbar för mångfald och för att få en jämnare könsfördelning tar vi gärna emot kvinnliga sökande.

Är du intresserad av tjänsten? Sök omgående då vi rekryterar löpande! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!