Truckförare sökes till Torsvik!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av truckkörning & orderplock? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu orderplockare till vår kund i Jönköping på Torsvik.
Arbetsuppgifterna består av att sortera artiklar som sedan packas in i lastbilar för att sedan distribueras vidare ut i landet. Truckkort A1-A4 är ett krav!
Arbetstiderna är mån-fre 16:00-22.00 alternativt 22.00-04.00. Uppdraget förväntas fortsätta tillsvidare.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Arbetet kan periodvis vara tungt och fysiskt krävande vilket innebär att vi gärna ser att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbetare och / eller truckkörning är det meriterande. Kravet från vår sida är att du har möjlighet att jobba minst två pass i veckan. Vi ser gärna att du vill och kan jobba även till våren och sommaren då det finns möjlighet till fortsatt extra arbete. Är du den vi söker? Ansök till tjänsten redan idag eftersom tjänsten kommer att tillsättas omgående. Intervjuer kommer att hållas löpande.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!