Transab söker en ny kollega! Vill du bli Transportledare?

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Transab hanterar dagligen stora volymer som ska transporteras, schaktas eller lyftas. Resurserna utgörs av anläggningsbilar, kranbilar, maskintrailers, grävmaskiner, hjullastare och mobilkranar.
Våra kunder är såväl större som mindre entreprenadbolag, kommuner, affärsverk och privatpersoner.
Till en början kommer du att arbeta med administration kring fakturering, granskning av order och vara behjälplig för trafikledarna som en del i upplärningen.
Jobbet som Trafikledare innebär många kundkontakter via telefon men även besök hos kund. Detta för att säkerställa rätt kvalité men också för att stämma av om det finns mer som Transab kan göra för kunden.
Jobbet innebär högt tempo med variation och där ingen dag är den andra lik.

Din profil

Du tycker att det är stimulerande att ha mycket kundkontakt, både via telefon och personliga möten hos våra kunder. Att dagarna inte riktigt går att planera till fullo är något du tycker är utmanande och givande.
Som redskap använder du datorn, därför är det viktigt att du har goda allmänna datakunskaper sedan tidigare och enkelt kan sätta dig in i nya system.
Hos oss kommer du arbeta i ett härligt, energiskt, team samtidigt som du trivs med eget ansvar. Du tycker om att kommunicera med kunder, medarbetare och leverantörer.
Med tävlingsinriktning i kroppen kommer du trivas gott hos oss.
Har du erfarenhet inom Bygg & Anläggning eller transport så är det meriterande. Likaså förståelse för helheten både professionellt och ekonomiskt via en akademisk utbildning eller yrkeserfarenhet kan vara till en fördel.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Transab är indelat i tre affärsområden: Bygg & Anläggning, Logistik samt Entreprenad.
Bygg & Anläggning erbjuder transporter och maskintjänster för såväl stora och små projekt samt säljer grus- och stenmaterial. Inom Logistik finns tjänster för tanktransporter, bulktransporter, distribution, lager och kombitransporter. Affärsområdet Entreprenad fokuserar på sanering, rivning och större schakt- och terrasseringsprojekt.

I denna rekrytering samarbetar Transab med Montico Hr Partner AB

Vi söker en kreativ lagspelare som bidrar med driv och effektivitet. Vi tror du vill ha ett en utmanande tjänst och gillar att jobba tillsammans med engagerade kollegor.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Varmt välkommen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Linda Josefsson, 036-17 33 32.

Sista ansökningsdatum är den 16 dec, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.