Trä-och metallslöjdslärare till Annebergs skola

Om jobbet

Vi söker dig som är behörig Trä-och metallslöjdslärare eller har en likvärdig utbildning. Du kommer att undervisa våra elever i åk 3-6. Slöjdundervisningen är förlagd till måndagar och tisdagar. Övrigt tid kommer du att vara resurs i skolans övriga klasser. På vår skola lägger vi stor vikt vid bemötande och förhållningsätt vilket vi upplever som en framgångsfaktor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig Trä-och metallslöjdslärare eller har en likvärdig utbildning.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om arbetsplatsen

Annebergs skola söker lärare i Trä-och metallslöjd i kombination med resurs i klass. Annebergs skola ligger 1,5 mil från Nässjö och har under läsåret 2015-2016 byggts till och renoverats och har idag 214 elever. På vår skola får du möjlighet att sammarbeta med positiva och professionella kollegor. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.