Thule Group söker en Account Co-ordinator mot fordonsindustrin!

Thule Group · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

I rollen som Account Co-ordinator har du fokus på fordonsindustrin mot den tyska marknaden och i dina arbetsuppgifter ingår daglig orderhantering och leveransbevakning där du handhar alla typer av frågor som kan tänkas dyka upp. Du kommer att jobba mot företagets tyska kunder där allt från distributörer till grossister och småbutiker ingår, och du kommer även att vara en stöttepelare gentemot Thules säljare. Vidare tar du också egna initiativ till merförsäljning i din löpande kontakt med kunderna. Du kommer framförallt att arbeta med telefon och mail som verktyg.

Du kommer att ingå i ett glatt och öppet team där ett tajt samarbete råder. I liknande roller kommer kollegor som jobbar mot bland annat den franska och den nordiska marknaden att finnas nära till hands.

Utvecklingsmöjligheterna är stora och det finns potential att i framtiden vidareutveckla rollen utefter egna önskemål och med större ansvarsområden.

Krav på person

Du har en utbildningsbakgrund inom företagsekonomi, logistik eller marknadsföring och har tidigare erfarenhet av kundrelaterade tjänster, gärna med inriktning mot sälj. Du har en god insikt i hur verksamhetsflöden kan se ut och fungera samt har erfarenhet av att jobba i affärssystem.

Körkort är ett krav och du behöver ha god engelska i både tal och skrift. Vidare är tyskakunskaper högt meriterande.

Som person är du driven, energisk och framåt. Du har ett säljande sätt och är inte rädd för att ta egna initiativ och för att fatta beslut. Samtidigt som du ständigt är på språng för att driva saker och ting framåt, så har du också förmågan att prioritera där du på ett lugnt och sakligt sätt resonerar dig fram till vad som är bäst i varje given situation. Du är en inbiten människokännare och har fingertoppskänsla när det gäller andra personer, där du flexibelt ställer om och anpassar dig efter varje situation. Självständighet och att aktivt planera upp din egen dag ser du som naturliga inslag i vardagen och det är något du trivs mycket bra med.

Vi på Thule designar och skapar produkter för människor med en aktiv livsstil. Människor som är redo för utmaningar, att utnyttja möjligheter och har en passionerad inställning till allt de gör. Det är också så vi ser på oss själva och vår egen kärlek till cykling, skidåkning, löpning, vandring, segling och camping. Om du ser på dig själv på samma sätt och delar våra värderingar kring en aktiv vardag så har du rätt grundförutsättningar för att arbeta hos oss.

Urval till tjänsten sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Gnosjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified. erbjuder vi produkter inom två segment: Outdoor&Bags (så som utrustning för cykel-, vatten- och vintersporter, takboxar, cykel- och, barnvagnar, joggingvagnar, dator- och kameraväskor, ryggsäckar och fodral för mobiltelefoner och annan digital utrustning), samt Specialty (verktygs- och utrustnings-lådor för pick-up-bilar).

Våra produkter säljs på 139 marknader över hela världen. Vi är drygt 2 000 anställda som arbetar på nio fabriker och fler än 35 försäljningskontor. Försäljningen under 2015 uppgick till 5,3 miljarder svenska kronor. Thule Group är ett publikt företag listat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer på www.thulegroup.com

Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver stärka upp vårt team i Hillerstorp inom kund- och säljsupport!

Tjänsten är på heltid med omgående tillsättning.