Testingenjör till Husqvarna

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör för tändsystem/AutoTune kommer du att köra tester i testriggar utifrån testkoder för att sedan avrapportera dessa och lägga in dem i provningsdatabasen på ett strukturerat sätt. Arbetet är varvat med praktiskt arbete så som mätning och test med mer teoretiskt arbete där du får dokumentera och skriva rapporter samt arbeta med förbättringar. På sikt kommer du att arbeta med vidareutveckling av befintliga testkoder och övrig testverksamhet.

Din profil

Högskoleingenjör alt arbetserfarenhet inom området
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Körkort B

Meriterande:
praktisk testerfarenhet av elektronik
god kännedom av mättekniker och test-/verifieringsprogram och instrument som multimetrar och oscilloskop kunskaper om elektrisk mätteknik

Som person är du kommunikativ, driven, och strukturerad. Du är bra på att samarbeta med andra samtidigt som du kan ta eget ansvar och vara självständig. Vidare har du ett stort teknikintresse och du är en stresstålig person som tycker om att arbeta i ett högt tempo. Är du intresserad av ett varierande arbete är detta tjänsten för dig!

Villkor

Start: omgående
Omfattning: Heltid, dagtid. 6 månader med mål att gå över i anställning till Husqvarna efter denna period.
Placering: Huskvarna

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Ring Gorjana Dubovina, 0704449784

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Husqvarna stärker nu sin grupp för Global Engine Electronics med en testingenjör för tändsystem och AutoTune (elektroniska förgasarfunktion).
Gruppen Global Engine Electronics bedriver som tillsammans med motorutveckling och motorlaboratoriet utveckling av motorfunktionen i våra handhållna tvåtaktsprodukter.
Gruppen Global Engine Electronics har ansvar för alla elektriska och elektroniska funktioner hos våra bensindrivna motorsågar, röjsågar, och trimmers m.m.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.