Tekniker inom el och programmering

Påverka nu · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Problemlösare med stort kundfokus sökes! Vill du hjälpa kunder att hitta lösningar och vidareutveckla eller anpassa system är detta rätt tjänst för dig. Wagner Industrial Solutions söker nu en Tekniker som vill arbeta med utveckling av mjukvara och som trivs på plats ute hos kunderna.

Om tjänsten
Vi tror att du som söker både gillar det praktiska arbetet ute hos kund och i testlabbet samt att integrera system eller programmera. På plats hos kunderna tillsammans med tekniker eller säljare kan arbetsuppgifterna variera från att definiera kravspecifikation, definiera möjliga lösningar till kalibrering, testning och kodning av system. Du medverkar i hela kedjan från att ta fram ny mjukvara till integration, förvaltning och dokumentation.

Tjänsten innebär ca 50 övernattningar per år fördelat på Skandinavien, Finland och Baltikum samt till huvudkontoret i Tyskland. Ditt närmsta team består av utvecklare, tekniker samt säljare. Du rapporterar till den som är huvudansvarig för koncernens programutveckling som är placerad i Skillingaryd. Tjänsten är heltid tillsvidare med placeringsort Skillingaryd eller utifrån hemmet och tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.

Detta är en tjänst med mycket frihet under ansvar och du har stor möjlighet att påverka tjänstens utformning.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har gymnasiekompetens med inriktning el, styr- och reglerteknik eller programmering. Du har en bakgrund som industrielektriker, underhålls, industriservice- eller produktionstekniker eller en liknande tjänst. För den här rollen önskas några års arbetslivserfarenhet och kompetens att läsa el-ritningar och du har tidigare arbetat med någon typ av mjukvara. Det är meriterande med kunskaper i C# eller från Beckhoff- eller Siemenssystem. Förståelse för ATEX är meriterande. Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Det är meriterande med kunskaper i de nordiska eller baltiska språken eller tyska, italienska eller polska.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och driven. Du är analytisk, gillar nya utmaningar och att lösa problem. Hög kommunikations- och samarbetsförmåga är viktigt i den här tjänsten och att du trivs i en självständig roll. Vi tror att du är en nyfiken person som brinner för att förstå kundernas processer och drivs av att bli en specialist inom ditt område.

Wagner Industrial Solutions Scandinavia AB
Wagner Industrial Solutions är en globalt ledande tillverkare av utrustningar och system för ytbehandling med pulver- och våtlacker, limning och tätning. Bolaget har funnits sedan 1953, den skandinaviska verksamheten omsätter ca 100 miljoner och har 32 anställda. Läs mer på wagner-industri.net.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 26 oktober, urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-3319 062.
Jobbfakta
Ort
Vaggeryd
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Kontakt

Ring Elin Ohlsson, 010-3319 062

Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget