Tekniker / IT / helpdesk / 1st line / finska

Om jobbet

Centric söker nu en tekniker som ska arbeta med 1st line support hos vår kund i Jönköping. Du talar finska.

Vill du jobba som konsult på ett av Sveriges häftigaste och största IT-bemanningsföretag - med trygga anställningsformer, spännande kunder, roliga konsultaktiviteter och stora utvecklings- & certifieringsmöjligheter? Registrera din ansökan redan idag och bli en del av vårt härliga gäng!
Stöd till användare vid problem med utskrifter, nätverksaccess och konfigurering och användande av MS Office-paketen. Installation, konfiguration och felsökning av arbetsstationer och dess programvaror.

Tekniskt användarstöd och felsökning via telefon och mail för externa webbtjänster och applikationer.

Din profil
  • Några månaders erfarenhet av PC-support eller helpdeskarbete.
  • Goda kunskaper om Windows och de vanligaste programvarorna som t.ex. Officepaketet samt goda nätverkskunskaper.
  • Kunskaper inom hantering av användare i Active Directory.
  • Kunskap om hur man felsöker problem med konfiguration och inställningar i de vanligaste webbläsarna.
Vem är du?

Du är mycket intresserad av att lösa problem och kan handskas väl med personer med mycket varierande datorkunskap.

Du är en serviceminded problemlösare och har lätt för att umgås med människor.

Många interna och externa kontaktytor förutsätter att du är utåtriktad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Självklart behärskar du det finska språket obehindrat i både tal och skrift. Talar du även svenska så är det en bonus.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

PS.
Vi har behov av finsktalande supporttekniker även i Stockholm. Där kan vi även hjälpa till med boende.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, konsult, Consultant, data, finska, Jönköping
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?