Teknikchef Byggbranschen

Om jobbet

Till vår kund i Jönköpingsregionen söker vi en Teknisk chef/fabrikschef med några års erfarenheter från byggbranschen och liknande roll. Tjänsten är förstås en nyckelposition i företaget, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Företaget står väl rustade med högkvalitativa produkter på en starkt växande byggmarknad och befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Tjänsten Teknisk Chef/fabrikschef ger ett brett ansvarsområde med stort fokus på innovation/utveckling och stora möjligheter att sätta sin prägel på produkter och arbetsprocesser.

Ditt viktigaste uppdrag är att ansvara för produkter och sortiment och säkerställa att dessa uppfyller marknadens behov, specifikationer och myndighetskrav, samt övergripande ansvar för produktion och fabrik.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Ansvar för produkter och sortiment utifrån marknadens behov.
  • Övergripande ansvar för produktion tillsammans med produktionschef o teamledare.
  • Leda och utveckla produktutvecklingsprocesser.
  • Ansvara för kundspecifika och byggnadstekniska lösningar.
  • Teknikutveckling av produkter /Produktvård.
  • Ledningsgruppsarbete.
  • Omvärldsbevakning.
För att lyckas i rollen behöver du ett antal års erfarenhet från ledande befattning inom byggbranschen och goda kunskaper om konstruktionsarbete. Du behöver vara en bra projektledare och van att driva utvecklingsprocesser.

Som person vill vi att du är innovativ och drivs av utveckling. Som ledare värdesätter vi stort engagemang, hög samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt för att tillsammans med ditt team uppfylla mål. Vi förutsätter att du trivs med öppet klimat och korta beslutsvägar.

För rätt person är detta en utvecklande tjänst där du får arbeta med innovativa och hållbara produkter i ett företag i tillväxt.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Jönköpingsregionen

Anställningsform: Heltid

Tillträde: Omgående efter överenskommelse

Ansökan: Tjänsten söker du snarast, dock senast den 16 december, direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst. Urval sker löpande.

Mer information får du av Sören Holmlind, 0515 - 128 00 eller Christer Johansson, 0393 - 77 99 95.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Codeq är en ledande leverantör inom rekrytering och HR. Vi utvecklar och lyfter organisationer, medarbetare och ledare genom att leverera tjänster/verktyg för personlig och yrkesmässig utveckling.

Vi rekryterar kontinuerligt specialister och ledande befattningar till näringslivet.

Företaget startade 2005 och vi är sex medarbetare. Våra kunder finns främst i Jönköpings län och vi har kontor i Jönköping, Värnamo, Vaggeryd och Falköping. Vi vänder oss till medvetna kunder som inser att det är medarbetarnas prestationer som är nyckeln till framgång