Systemutvecklare till Mattssons i Anderstorp AB

Framtiden · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Vi söker en driven och flexibel systemutveckalare med ett kreativt sinne!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av Mattsons datateam på två personer, där en av tjänsterna är en pensionsavgång inom snar framtid.
Som systemutvecklare på Mattssons så får du möjlighet till nytänkande kring utveckling av nya samt befintliga system. Du förvaltar och supporterar befintliga system och är med i utvecklandet av nya system eller delsystem. Du kommer att ansvara för avdelningens dokumentation.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning med inrikting systemutveckling
  • Programmeringsspråk
  • Flytande svenska och engelska
Meriterande krav:
- Affärssystemskunskap

Som person bör du ha ett logistiskt tänkande och brinna för matematik.
Du är ansvarsfull samt nyfiken och ser utmaningen i att utveckla den it-tekniska sidan av Mattsons in i framtiden

Villkor

Startdatum: omgående eller med hänsyn till din eventuella uppsägningstid
Lön: enligt överenskommelse
Omfattning heltid: dagtid
Placering: Anderstorp

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonseringsdag, så skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Värnamo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Mattsons i Anderstorp är idag ett av landets ledande grossistföretag inom området fästelement med verksamhet i Sverige, Portugal och Kina.
Företagets styrka är dess breda sortiment, kvalitet och logistikkunnande. Mattsons bygger på kunskap, snabb kommunikation och direktkontakter med världens tillverkare av fästelement. Arbetet pågår dygnet runt för snabba leveranser, med det mesta direkt från deras eget stora lager i Anderstorp.
Mattsons i Anderstorp AB har ca 100 anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.