Systemutvecklare och Webbutvecklare till EVRY i Jönköping

EVRY · Data & IT · 18 dec

Om jobbet

Är du en utvecklare med ett stort driv och kundfokus? Vill du arbeta med den senaste tekniken och få chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare på EVRY kommer du att arbeta med flera olika webbplattformar och kvalificerade, kundanpassade webblösningar främst med inriktning mot portaler, e-handel och mobila lösningar. Du kommer att arbeta i ett team som brinner för att hitta smarta och enkla lösningar på komplexa problem. Kompetensutveckling i form av utbildningar och konferenser ingår också i tjänsten då det är viktigt att alla medarbetare är uppdaterade på de senaste teknologierna.

Din profil

Skallkrav:
Utbildning inom systemutveckling/webbutveckling
Svenska och engelska i tal och skrift
Kunskap inom:
  • .Net C#
  • HTML5
  • JavaScript
Meriterande:
Arbetserfarenhet inom området
Kunskap inom:
  • ASP.Net
  • CSS
  • jQuery
  • Objektorienterad systemutveckling och IT-arkitektur med huvudfokus på Microsoftteknologier - Visual Studio samt SQL Server
Erfarenhet av utveckling i mobila plattformar, iOS och Android.
Erfarenhet av att arbeta agilt.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har en begåvning för utveckling och programmering, du har ett stort teknikintresse och du beskriver dig själv som en nyfiken problemlösare med en vilja att driva projekt framåt samt hitta nya och bättre lösningar.
Vidare är du en positiv lagspelare som sätter kunden i fokus, ödmjukhet och lyhördhet är andra egenskaper som stämmer in på dig.

Villkor

Start: Omgående (vi tar hänsyn till eventuell uppsägningstid)
Placeringsort: Jönköping
Lön: enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Gorjana Dubovina, 0704 44 97 84

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

EVRY är ett ledande It-företag på den nordiska marknaden. Vi gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från över 50 orter i Norden. EVRY gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. På så sätt skapas affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. EVRY kombinerar en lång branscherfarenhet, ett flexibelt förhållningssätt och internationell kapacitet med en stark lokal närvaro.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.