Systemadministratör till OBOS i Myresjö

Om jobbet

Har du god erfarenhet av systemadministration och trivs med att det händer saker varje dag? Vill du vara med och utveckla Sveriges ledande husföretag med huvudkontor i hjärtat av Småland?

OBOS Sverige AB är Sveriges största huskoncern där Myresjöhus, SmålandsVillan, OBOS Bostad och OBOS Mark ingår. Huvudkontoret är beläget i småländska Myresjö, strax utanför Vetlanda. Vi har totalt cirka 800 medarbetare och en årsomsättning på cirka 2,4 miljarder kronor 2015. OBOS Sverige är en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggande på den svenska marknaden. Som del i OBOS-familjen kan vi nu ta ett ännu större samhällsansvar. Den långsiktighet och finansiella styrka som OBOS står för ger oss möjlighet att bredda och fördjupa vårt engagemang i samhällsutvecklingen. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och investera i mer mark och större projekt att utveckla till nya områden där människor vill bo och leva.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som systemadministratör på OBOS arbetar du i en fartfylld vardag. Dina huvuduppgifter är att underhålla, uppdatera och utveckla företagets IT-baserade verksamhet. Du kommer att jobba såväl brett som djupgående i vissa frågor. Du har god kommunikationsförmåga då du har många kontakter både internt och externt. Du har stark servicekänsla och har lätt för att prioritera i en händelserik vardag. Du har goda kunskaper inom Microsoftmiljöer (AD, SQL Server, Exchange, Dynamics AX, Sharepoint) samt inom Citrix och VM Ware.

Vem trivs här?

Du är noggrann och ansvarsfull och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är flexibel i samarbetet med dina kollegor på IT-avdelningen och i förhållandet till användarna. Du har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en IT-avdelning. För att trivas i arbetsgruppen behöver du vara en öppen och social person. Tack vare att du är erfaren och affärsorienterad kommer du att lyckas. Du är pedagogisk och kommunikativ i mötet med andra människor och din erfarenhet och din handlingskraft kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen.

Om tjänsten

Anställning sker i OBOS, ett anrikt företag med starka traditioner och mycket stolthet. Tjänsten är på heltid med placering i Myresjö. Ange löneanspråk i ansökan.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast 13 December 2016. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Frågor angående tjänsten besvaras via mail victoria.hammarstrom@badenochandclark.se eller telefon 036-351034
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget