Studerande konferensvärd till Mediacenter

Om jobbet

Vill du skrapa ihop en extra slant på förmiddagarna? Tycker du om att fixa och dona och till att andra har det bra? Är du dessutom en hejare på att koka kaffe och bre mackor? Då har vi extrajobbet för dig! Vi söker nu studenter som vill jobba som konferensvärdar på Mediacenter. Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte - sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mediacenters räkning studenter som vill jobba som konferensvärdar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mediacenters önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Arbetsuppgifter

Som konferensvärd kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att se till att lokalerna görs i ordning enligt gästernas önskemål innan deras ankomst, exempelvis genom att möblera lokalen enligt beställningen. Om teknisk utrustning ska användas säkerställer du att den finns på plats och fungerar. Inför varje tillfälle förbereder du det som har efterfrågats, såsom mackor, fikabröd, kaffe, vatten med mera.

Mediacenter ansvarar för själva konferensen och de ser även till att eventuella inköp finns på plats inför att din arbetsdag börjar.

Arbetspassen kommer att vara förlagda vardagar mellan kl. 07:30-09:30 och du kommer att ha möjlighet att jobba cirka en till tre pass i veckan.

Vi söker dig som
 • studerar på eftergymnasial nivå och har minst ett år kvar till examen
 • har B-körkort
 • har tidigare erfarenhet av ett serviceinriktat yrke
 • behärskar svenska i både skrift och tal då en stor del av arbetsuppgifterna kräver detta.
Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, du kanske har jobbat som cafébiträde, receptionist eller något annat men detta är inget krav.

Som person tycker du om att ge god service, är flexibel och professionell i ditt bemötande. Du har god samarbetsförmåga och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: upp till tre pass per vecka, arbetstider 07:30 09:30. Du kommer även ha möjlighet att i god tid se hur behoven ser ut framöver och boka in dig på de pass som passar ditt skolschema.
 • Placering: Rosenlundsområdet, Jönköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
 • Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Mediacenter är ett kommunalförbund med länsorganisation vars uppdrag är att samordna och ge service åt Jönköpings läns kommuner och externa parter inom områdena media, IT, teknik och pedagogik. Detta innebär bland mycket annat att att köpa upphovsrätter till film, låna ut, kopiera och distribuera film till kommunerna, i huvudsak för användning i skolan. Film distribueras i dagsläget på VHS, DVD och via streaming över nätverk/internet. Mediacenter upphandlar, säljer, installerar och servar också den elektronik (t ex kameror, projektorer, TV, interaktiva system, ljudanläggningar) som används inom den kommunala verksamheten.