Studenter som vill jobba extra som truckförare sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av truckkörning & orderplock? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu orderplockare till vår kund i Jönköping på Torsvik.
Arbetsuppgifterna består av att sortera artiklar som sedan packas in i lastbilar för att sedan distribueras vidare ut i landet. Truckkort är ett krav!
Arbetstiderna är mån-fre 03:30-07.30 och förväntas pågå fram till årskiftet, men chans till förlängning finns för rätt person!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student, flexibel, positiv och arbetsvillig. Arbetet kan periodvis vara tungt och fysiskt krävande vilket innebär att vi gärna ser att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbetare och / eller truckkörning är det meriterande. Kravet från vår sida är att du har möjlighet att jobba minst två pass i veckan. Vi ser gärna att du vill och kan jobba även till våren och sommaren då det finns möjlighet till fortsatt extra arbete. Är du den vi söker? Ansök till tjänsten redan idag eftersom tjänsten kommer att tillsättas omgående. Intervjuer kommer att hållas löpande.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!