Studenter som vill jobba extra inom lager/industri.

Om jobbet

Jobbeskrivning

Just nu behöver vi nya medarbetare som vill arbeta extra inom lager/industri! Du som söker måste vara studerande på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig syssla på minst 50%

Vi har uppdrag på dagtid men även kväll/natt/helg, vi försöker alltid matcha uppdragen så att det lämpar sig väl med dina studier/annan huvudsaklig syssla.
Vi ser gärna att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från lager/industri och trivs i den miljön

Krav är att du är 18 år och det är meriterande med truckkort.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan på www.uniflex.se

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, driven, noggrann och har lätt för att jobba både i grupp och självständigt.
Jobbfakta
Ort
Sävsjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Lovisa Håkansson

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.