Är du student och söker extrajobb?

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du student och söker sommarjobb eller har du annan huvudsakligen sysselsättning och söker extrajobb? Vi söker truckförare till våra kunder i Jönköping med omnejd. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Tjänsten innebär att du blir anställd hos oss på Uniflex Bemanning men arbetet är förlagt ute hos kund. Vi har länge samarbetat med våra kunder som uppfyller arbetsmiljökrav samt har god stämning på arbetsplatsen. Våra kunder arbetar långsiktigt med personalen så du har möjlighet att få en permanent plats i deras team. Våra kunder arbetar skift, vilket innebär att arbetstiderna kan variera.

Vi önskar att du vill arbeta hos oss i sommar, framför allt heltid fram till vecka 33. Vi söker även extrapersonal under dessa perioder och det finns även möjlighet för fortsättning till hösten. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Arbetsbeskrivning:

Som truckförare ingår orderplock med både pick-by-voice och handdator, plastning, påfyllning av gods, sammanställning, orderplock utan truck, lossning samt lastning av gods, felrapporter av eventuella fel i lagersaldo. Efter att ha arbetat ett tag finns möjlighet att få arbeta med mindre administrativa uppgifter. Kunderna har olika truckar och de vanligast förekommande är skjutstativtruck, ledstaplartruck, motvikt samt vanlig plocktruck. Du arbetar med individuella mål på samma ytor som dina kollegor.

Hos oss och våra kunder har du chansen att lära dig flera olika moment och utvecklas. Du har även möjligheten att få testa olika typer av verksamheter och finna just den du trivs bäst i. Som timanställd har du möjlighet att vara hos en och samma kund under hela din studietid.

Vi på Jönköpingskontoret vill kunna skapa en god relation till alla våra medarbetare och det är viktigt för oss att kunna ha en rak och ärlig dialog. Vi är ute hos våra kunder kontinuerligt, så du behöver inte alltid ringa utan kan ta frågor och funderingar med oss på plats. Våra kunder ligger i Jönköpingsområdet och de flesta går att nå med kollektivtrafik.

Personliga egenskaper

För att passa som truckförare bör du vara:
 • Energisk
 • Mångsidig
 • Metodisk
 • Noggrann
Som konsult hos Uniflex är du inte bara representant för dig själv du är också vårt ansikte utåt, vi ser gärna därför att du:
 • Gillar att skapa goda relationer
 • Fungerar bra i team såväl som med självständigt arbete
 • Kan ta ansvar för ditt arbete och ha viljan att uppnå uppsatta mål hos våra kunder.
Krav: truckkort A1,A2,B1,B3.
Meriterande är om du har resterande truckbehörigheter I A samt B-serien.

Körkort och bil är en fördel som ambulerande konsult.
Tidigare erfarenhet av terminalarbete eller lager är meriterande.

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Säsongsjobb
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 aug

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

 • Kollektivavtal
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
 • Försäkringar
 • Marknadsmässig lön
 • Karriär och utveckling
Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.