Studenter som vill jobba extra som truckförare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Du är nu varmt välkommen till att söka denna tjänst som extraanställd truckförare och därmed arbeta som konsult hos oss på Uniflex.
Just nu behöver vi nya medarbetare som vill arbeta 2-3 pass i veckan inom lager, perfekt för dig som vill dryga ut studentkassan! Uppdragen är löpande, så du har därför möjlighet att få arbeta extra under hela din studietid.

Vi har både uppdrag på dagtid med även kväll/natt, vi försöker alltid matcha uppdragen så att det lämpar sig väl med dina studier.
Vi ser gärna att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från lager/industri och trivs i den miljön.

Arbetsuppgifter:
  • Orderplock med truck
  • Orderplock med pick by voice och handdator
  • Lossning
  • Lastning
  • Ompaketering
Arbetsuppgifterna varierar beroende på kund. Som extra anställd kommer du antagligen att vara hos samma kund hela tiden.
Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och vi vill att du ska kunna se en framtid hos oss.
Vi här kontoret uppskattar att ha en god relation samt en öppen dialog med dig och för att upprätthålla detta är vi kontinuerligt ute hos våra kunder och besöker er.

Personliga egenskaper

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och vi vill att du ska kunna se en framtid hos oss. Som medarbetare på Uniflex kommer du att vara uthyrd hos våra kunder. Vi här kontoret uppskattar att ha en god relation samt en öppen dialog med dig och för att upprätthålla detta är vi kontinuerligt ute hos våra kunder och besöker er.

Som truckförare kommer du att arbeta självständigt och har plockmål uppsatta. Det är viktigt för oss och för våra kunder att stämningen och arbetsmiljön på arbetsplatsen är god vilket du som medarbetare är en del i att skapa. Att du är en god medarbetare och lagspelare ser vi som en självklarhet.

Som anställd blir du Uniflex ansikte utåt och bör vara:
  • Driven
  • Flexibel
  • Lojal
  • Noggrann
För att vara aktuell för att söka denna tjänst måste du vara studerande på minst 50% på högskole-/universitetsnivå eller motsvarande. Du kan även vara aktuell om du idag har en deltidstjänst.

Körkort och tillgång till egen bil är meriterade.

Lön Enligt avtal

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.