Studenter sökes för roligt och välbetalt extrajobb!

Om jobbet

Information om uppdraget

Söker du ett roligt extrajobb vid sidan om dina studier? Eller har du en annan huvudsaklig syssla på minst 50% och vill ha extra inkomst? Då har vi jobbet för dig!
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att åka med chaufförer på deras körningar. Du kommer att bli upphämtad av chauförren för att sedan följa med dem och hjälpa till vid avlastning av konditorivaror i områden kring Jönköping och Huskvarna. Arbetstiderna är förlagda på tisdagar och torsdagar mellan 9-13. Som studerande anställd hos oss väljer du själv vilka dagar du vill arbeta men vi har som krav på att du kan arbeta minst en av dessa dagar varje vecka.

Kunskaper för uppdraget

För att söka denna tjänst så är det viktigt att du har en god fysik då arbetet kan innebära en del tunga lyft. Du tycker om att arbeta med kroppen och att hoppa in där det behövs. Vidare tror vi att du är serviceinriktad, glad och positiv. Du som söker bör kunna tala och skriva svenska obehindrat. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då redan idag genom att registrera ditt intresse. Vi arbetar med löpande intervjuer samt urval varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!