Studenter med flexibelt schema sökes till DB Schenker!

Om jobbet

Är du student och har minst 1,5 år kvar av dina eftergymnasiala studier? Har du erfarenhet av att jobba med kundservice och vill utveckla din serviceförmåga ytterligare? För att täcka plötsliga behov söker vi nu nya förmågor till vår befintliga kundtjänstpool hos DB Schenker! Finns du tillgänglig för start per omgående och har ett flexibelt schema som möjliggör för cirka 16 timmars arbete/vecka? Tveka inte, sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Schenkers räkning flera kundtjänstmedarbetare. Vi har samarbetat med Schenker i flera år och behöver nu utöka vår studentpool.

Jag har trivts väldigt bra på Schenker och det kommer bli tråkigt att lämna de härliga kollegorna. De som jobbar på kundtjänsten är väldigt varma, trevliga och samarbetsvilliga och man får sig alltid ett gott skratt på kafferasterna. Så beskriver en av våra tidigare konsulter atmosfären på arbetsplatsen!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal och mail från Schenkers kunder och hjälpa dem i olika frågor med strävan att ge dem bästa möjliga service. Du kommer att ingå i en studentpool som arbetar vid behov under terminerna, cirka 8-24 timmar/vecka, samt heltid ett antal veckor under jul- och sommarledigheter.

Du kommer till stor del själv att kunna vara med och påverka vilka dagar du ska jobba, men bör vara öppen för viss flexibilitet. Möjligheten att jobba såväl hel- som halvdagar finns.

Schenkers lokaler är belägna i Ljungarums industriområde, hit tar du dig enkelt från högskolan med cykel alternativt en bussresa på 10-15 minuter från Juneporten.

Du kommer till exempel att:
 • ge service och hjälpa de kunder som ringer in med frågor exempelvis kring fakturor eller leveranser
 • ta emot orders
 • hjälpa till med diverse administrativa sysslor.
Detta är en bra möjlighet för dig som studerar på högskola/universitet och som vill ha ett flexibelt och utvecklade extraarbete under terminerna med möjlighet till mer arbete under jul och sommar!

Vi söker dig som
 • är student med minst 1,5 år kvar av dina eftergymnasiala studier
 • har möjligheten att jobba i snitt 16 timmar/vecka under terminerna samt mer därtill under jul- och sommarledigheter
 • har erfarenhet av kundnära arbete
 • har goda kunskaper i svenska, då du till största del kommer att ta emot samtal och mail från svensktalande kunder.
Som person är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder. Du är noggrann i ditt arbete och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter på ett bra sätt, samtidigt som du är öppen och social och tycker om att arbeta nära dina arbetskamrater. Vidare är du flexibel och öppen för att hoppa in med kort varsel om plötsliga behov skulle uppstå.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 8-24 h/vecka.
 • Placering: Ljungarums industriområde, Jönköping.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

DB Schenker är ett av Sveriges största företag inom transport och logistik. I Sverige har dem cirka 4000 anställda och omsätter 13 miljarder kronor per år. De erbjuder således en välkänd och expansiv arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen.