Student till deltidsjobb som administratör

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du dryga ut studentkassan samtidigt som du skaffar dig grym erfarenhet inom administration? Är du noggrann, strukturerad och stresstålig som person? Då har vi tjänsten för dig!
Arbetet som tulladministratör består huvudsakligen av administation av tullärenden, fraktsedlar och kontakt med chaufförer.

Arbetstiderna är varierande men förlagda mellan 05:15 - 23:00 på vardagar samt 7-17 på lördagar och söndagar. Du som söker har möjlighet att arbeta 2-3 tillfällen per vecka och vi ser långsiktigt på din anställning hos oss. Vi ser också att du minst har 1 år kvar av dina studier.
För rätt person finns även möjlighet till heltidsjobb under ditt sommarlov.

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting men arbetet sker ute hos vår kund.

Placeringsort: Jönköping

Tillträde sker så snart vi har hittat rätt kandidater!

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är serviceinriktad, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt-
Du har god datavana och erfarenhet från att arbeta i excel. Läser du dessutom logistik är detta meriterande men inget krav.

Då tjänsten innebär att du som administratör kommunicerar med chauförrer och kollegor från andra länder är god svenska och engelska i tal och skrift ett krav.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!