Student sökes för roligt extrajobb!

Om jobbet

Information om uppdraget

Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du intresserad av att jobba på terminal? Kan du jobba i jul? Då har vi jobbet för dig!
Vårt kundföretag är en ledande aktör inom logistiktjänster till, från och inom Norden. De når ut till 4,5 miljoner hushåll och flera hundra tusen svenska företag varje dag. Totalt hanterar vårt kundföretag ca 20 miljoner försändelser per dag. Arbetsplatsen är förlagd i Nässjö.

Arbetet vid terminalen består främst av att förbereda post för, samt att mata in post i brevsorteringsmaskiner. Manuell brevhantering ingår. Terminalarbetet innebär också arbete med registrering och taxering av gods.

Uppdraget är ett extrajobb och arbetstiderna är varierande förlagda till både dag och kväll, även nattpass kan förekomma.Du har möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Vi ser att du kan jobba minst 2 pass i veckan under terminerna & mer under lov och helger. Uppdraget ställer krav på att du som person är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Vi ser långsiktigt på uppdraget varför vi ser att du har minst ett år kvar av dina studier. Arbetet innebär att du blir anställd hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan avsatt datum.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som söker extrajobb under hösten, som även ser på tjänsten långsiktigt. Krav för tjänsten är att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Som person har du en positiv inställning, är framåt, driftig och arbetsvillig. Vidare har du god fysik och klarar av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo. Liknande erfarenheter eller truckkort är meriterande, men inget krav. Du har minst gymnasiekompetens, grundläggande datorvana samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!