Student sökes för extrajobb som B-chaufför!

Om jobbet

Information om uppdraget

Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier? Är du intresserad av att jobba som budbilschaufför? Då kan vi ha uppdraget för dig!
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till vår kund i Jönköping.
Vårt kundföretag är en ledande aktör inom logistiktjänster till, från och inom Norden. De når ut till 4,5 miljoner hushåll och flera hundra tusen svenska företag varje dag. Totalt hanterar vårt kundföretag ca 20 miljoner försändelser per dag.

Arbetsuppgifterna består av att leverera bud hem till kund efter en förutbestämd rutt. Arbetstiderna är förlagda varannan måndag 16-20.30 men vi ser gärna att du är tillgänglig för ytterligare ett pass i veckan.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Jönköping med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!