Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Nässjö kommun

Om jobbet

I nära samarbete med övriga sjuksköterske-/distriktsköterskekollegor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och undersköterskor tillgodoser du de behov av hälso- och sjukvårdsinsatser som finns inom hemsjukvården. Du arbetar hemma hos patienten. Tillsammans arbetar vi för att skapa en helhetslösning för patienten. Vi har högt i tak med mycket skratt och vi månar om både patient och medarbetaren. Vi stöttar och hjälper varandra vid tidsbrist eller om någon situation är okänd och man vet inte hur den ska lösas. Arbetet har en stor utvecklingspotential eftersom vi arbetar med ständiga förbättringar. Här är du välkommen att bidra till att nå vårt mål 2020. Dag, kväll-samt helgtjänstgöring. För närvarande en kväll varann vecka samt var 4-5 :-e helg. Schemaläggning sker i Timecare med möjlighet att påverka din arbetstid efter verksamhetens behov. Flextidsavtal finns.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet från yrkeslivet. Vi värdesätter speciellt dig som har en specialistutbildning som passar vårt uppdrag. Du ska ha en god initiativförmåga och vara lätt att samarbeta med. Arbetet kräver att du är stresstålig och flexibel. Du ska kunna planera ditt arbete men också snabbt planera om när det behovet så kräver. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort ett krav. God datavana är en fördel.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Baby boom på Hälso-och sjukvårdsenheten. Socialförvaltningen behöver nya medarbetare! Är du redo för nya utmaningar och intresserad av att jobba i en verksamhet som ständigt går framåt? Då är Hälso- och sjukvårdsenheten i Nässjö kommun en verksamhet för dig. Hälso- och sjukvårdsenheten är en del av socialförvaltningens verksamhet. Vi arbetar med hälso- och sjukvårdsinsatser i både särskilt boenden och i eget boende. Vi bedriver verksamhet i kommunens alla delar. Vi samarbetar med vårdcentraler och slutenvården. Vi arbetar målinriktat för en god kvalitet i varje möte. Socialförvaltningens motto är; 2020 inspirerar vi andra!