Söker maskinoperatörer med stort tekniskt intresse!

Om jobbet

Tekniska maskinoperatörer sökes till Sealed Air Aneby!

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta inom industrin? Har du tidigare erferenhet av att arbeta som maskinoperatör? Då kan vi ha jobbet åt dig på Sealed Air i Aneby.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som maskinoperatör hos en av våra kunder. På detta uppdrag kommer du att arbeta i företagets produktion. Som maskinoperatör hos denna kund kommer du att få köra och övervaka maskiner, som ska förses med material samt kontrollera dess slutprodukt. Du kommer också få ställa in maskinen och genomföra visst underhåll för att motverka produktionsstopp. Vi söker ett flertal konsulter och arbetet kommer vara förlagt på tre-skift.

För att vara aktuell så måste du kunna jobba tre-skift enligt följande tider:

14.00-23.00

06.00-14.00

23.00-06.00

Vem trivs här?
Du som har ett stort tekniskt intresse kommer att trivas i denna roll, vi ser gärna att du erfarenhet från att arbeta som maskinoperatör. Truckkort är ett krav.

Som person är du samarbetsvillig, engagerad, initiativtagande och väldigt kvalitetsmedveten. Du trivs med varierade arbetstider och att arbeta självständigt med mycket eget ansvar. Vid anställning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas under hösten och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vi frågor angående rekryteringsarbetet kontakta Robin Ring 036-351031 eller Frida Grandt, 036-351036.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Aneby
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Frida Grandt, 036-351036

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.